Leave Your Message
Fa'aaliga Meafaigaluega Aeto i le Sigapoa Air Show

Tala Fou

Fa'aaliga Meafaigaluega Aeto i le Sigapoa Air Show

2024-04-02

Na tatala aloaia le Singapore Airshow i le Changi Exhibition Center i Sigapoa. Tianying Equipment e ave le "Galue Faatasi e Fausia le Saogalemu Vaalele" e fai ma autu o le faʻaaliga, o loʻo tauaveina ai se faʻasologa o oloa parachute tutoʻatasi e aofia ai matāʻupu eseese e pei o le faʻaogaina e tagata, masini atoatoa, drones, ma mea e faʻaogaina ai le ea. Faatasi ai ma le sili atu ma le 30 pisinisi a Saina i le vaalele vaalele, Tianying Equipment ua mulimulitaia COMAC C919 ma AVIC e faia la latou amataga i le Singapore Aviation Exhibition!


1、 Fa'aaliga Fa'aaliga


I le avea ai ma se tasi o faʻaaliga tetele e tolu i le ea i le lalolagi, Singapore Air Show o le faʻaaliga aupito sili lea ona faʻaalia i le vateatea ma le puipuiga faʻavaomalo i Asia, faʻatasi ai ma le faʻatatauina o tagata 60000! E 50 atunuu ma e silia ma le 1000 kamupani e auai faatasi.


01.png


02.png


03.png


04.png


O le fale'ie Tianying Equipment o lo'o i le F79 i le eria o Saina o le Hall C. O lenei fa'aaliga o lo'o fa'aalia ai se fa'asologa o oloa e aofia ai faiga parachute tagata, drones, fa'ato'a parachute system, ma mea fa'apitoa fa'apipi'i ea.


05.png

Parachute Tagata faigaluega


06.png


07.png

Drones ma fa'auma faiga parachute


08.png

Mea fa'apipi'i fa'amaufa'ailoga ele'ele faiga


2、 Fa'aaliga iloga

1. O le vaalele fa'apisinisi a Saina C919 na faia lana ulua'i fa'alauiloa i fafo


O le auai o le COMAC i lenei faaaliga ea e aofia ai le lua C919 vaalele ma le tolu ARJ21 vaalele. O le taimi muamua lea ua amata ai se vaalele tetele ua gaosia i totonu o le atunuu i fafo, ma o se taimi muamua foi lea ua tulai mai ai se vaega o vaalele i fafo. I le taimi o le faʻaaliga i luga o le ea, e lima vaʻalele faʻapisinisi e gaosia i totonu o le atunuʻu o le a feiloai ma tagata lautele, ma o le C919 ma le ARJ21 vaʻalele o le a faʻatinoina foʻi taʻaloga vaalele.


09.png


10.png


11.png



2. Matamata i faatinoga o vaalele ma aafiaga mata'ituina


12.png


13.png



3、 Fa'aaliga fa'aaliga


O le 2024 Singapore Air Show o le a faia i le Changi Exhibition Center mai Fepuari 20 i le 25th. O aso muamua e fa o aso fa'atau pisinisi. O le "Weekend @ Air Show" o le a faia mo tagata lautele ia Fepuari 24th ma 25th( Weekend@Airshow ) Gaoioiga.


14.png


Ole taimi ole fa'atinoga ole va'alele e:

I le 12:30 i le aoauli o Fepuari 20;

I le 11:30 i le taeao o Fepuari 21;

I le 11:30 i le taeao o Fepuari 22nd;

I le 11:30am ma le 2:30pm i le aso 24 o Fepuari;

I le 11:30 am ma le 2:30 pm i le aso 25 o Fepuari.


Sigapoa, o le nofoaga taua muamua faʻaaliga faʻavaomalo ina ua maeʻa le Tausaga Fou a Saina i le 2024, o loʻo faʻatusalia ai le toe faʻaleleia atoatoa o le kamupani vaalele a le lalolagi pe a maeʻa le faʻamaʻi, lea o le a toe alu ese; O lona uiga o le maualalo o le maualuga, e pei o se "aufaʻatauga o loʻo tupu aʻe" a le atunuʻu, o loʻo i ai le tele o atinaʻe gafatia! Tianying Equipment o le a faʻapipiʻiina malosi i le vaʻalele a le lalolagi ma le maualuga o le tamaoaiga o pisinisi, faʻaleleia atili le fanua o faiga saogalemu parachute, faʻaauau pea le faʻateleina o suʻesuʻega ma atinaʻe tupe teufaafaigaluega, faʻalauteleina le galulue faʻatasi ma pisinisi vaalele, faʻaleleia atili le faʻatinoga o oloa ma le lautele o le faʻaogaina, ma taumafai e avea ma se lalolagi-vasega vaalele fofo fofo, puipuia le maualuga-saosaoa atinae o le alamanuia tau vaalele ma le tamaoaiga maualalo maualuga!


15.png

16.png