Leave Your Message
Tianying Meafaigaluega Filifilia mo Shenzhen Fa'aaliga Oloa

Tala Fou

Tianying Meafaigaluega Filifilia mo Shenzhen Fa'aaliga Oloa

2024-04-02

I le aso 23 o Mati, na taunuʻu mai ai le faʻaaliga fou a Shenzhen "Faʻapitoa, Faʻamamaina, Tulaga Faʻapitoa, ma Fou" Enterprise e pei ona faʻatulagaina i le Shenzhen Industrial Exhibition Hall. O le Shenzhen "Specialized, Refined, Unique, and New Brilliant Stars" faʻaaliga faʻaaliga na faia se faʻaaliga, e faʻatusalia ai le aloiafi o pisinisi "Faʻapitoa, Faʻamamaina, Tulaga, ma Fou" o loʻo susulu i luga o le ala o le atinaʻeina o le tamaoaiga maualuga i Shenzhen.

Download.jpg


0ce4-d09c008e5e04c95033e6dba9482eb178.jpg

O le Shenzhen Industrial Exhibition Hall, o loʻo i luga o le 2nd i le 10th fogafale o Huangta i le Sone B o Shenzhen Citizen Center, e aofia ai le 13000 sikuea mita ma o loʻo i ai se fua tele. O se faʻamalama taua ma fesoʻotaʻiga alalaupapa mo le faʻaalia o le ata o le atinaʻeina o pisinisi ma le tamaoaiga o Shenzhen ma faʻalauiloaina le faʻasaʻolotoina o taunuʻuga tau tekonolosi. O se fale fa'aaliga ma se lagona malosi o tekinolosi. O le fale fa'aaliga o lo'o i ai le aofa'iga e 9 fogafale, lea o le 4-9 fogafale o fa'asitepu fa'ata'ita'i. Faʻasaga i le faʻataʻitaʻiga o moli neon, e ofoofogia ma mataʻina, e pei o le lagi olo i ata faasaienisi.


La'u mai(2).jpg


O lenei faʻaaliga e avea o se faʻailoga mo le atinaʻeina o pisinisi faʻatekonolosi i totonu o le atunuʻu ma se faʻaaliga faʻaalia autu mo pisinisi "faʻapitoa, faʻamamaina, tulaga ese, ma fou". O le tausisia o le pito i luma ma le puʻeina o le paʻu o taimi, o le Shenzhen "Specialized, Refined, Unique, New, and Shining Stars" faʻaaliga faʻaalia vaega o loʻo taulaʻi atu i taunuʻuga manuia a Shenzhen i le faʻalauiloaina o le atinaʻeina maualuga o mea fou ma pisinisi, ma taulaʻi. i le fa'alauiloaina o pisinisi fa'apitoa "fa'apitoa, fa'amamaina, tulaga ese, ma fou" i itumalo eseese o Shenzhen i le lalolagi.


3b38a9b715168cd6654114a81ae711c9.jpg


I le avea ai o se atinaʻe faʻapitoa faʻapitonuʻu ma fou na fanau mai i Shenzhen, Tianying Equipment o loʻo faʻaauau pea ona taulaʻi i le fanua o faiga saogalemu parachute, faʻavaeina se tapuni tapuni faiga faʻaogaina e tuʻufaʻatasia ai mamanu meafaitino, suʻesuʻega oloa ma atinaʻe, gaosiga, faʻatau, ma le maeʻa faʻatau atu auaunaga. . O meafaigaluega a Tianying o loʻo faʻaalia i lenei faʻaaliga o se faʻaogaina e le tagata lava ia le faʻaogaina o le ea (UAV) le saogalemu o le parachute system, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi ua fuafuaina mo UAV faʻapisinisi tetele ma le maualuga o le mamafa o le 25kg-150kg. O loʻo faʻapipiʻiina le faʻaogaina i masini maualuga maualuga e mafai ona mataʻituina le tulaga o le vaalele o le drone i le taimi moni. A iloa se faaletonu po'o le leiloa o le pulea, o le a vave ona tali atu le pule o le parachute ma otometi lava ona aveese le parachute. A maeʻa ona tatala atoatoa le parachute, faʻaaogaina le ea, o le a sologa lelei le drone i luga o le eleele, faʻaitiitia le maualuga o le faʻaleagaina o le drone ma ona mea faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina o tagata faigaluega ma meatotino.


5.jpg

Alamanuia Drone Parachute System


t191.jpg

Fa'ato'a faiga parachute - maualuga-saosaoa tumau apaau


DSC07588.jpg


IMG_0108.jpg

Mea fa'apipi'i fa'amaufa'ailoga ele'ele faiga


IMG_7368.JPG

Faiga parachute tagata